כאב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 19:09 | מאת: אביב 22

כאב בגרון כאב מאז כאב מהיום מילה אחת רק 4 אותיות מילה שחוצה עולמות מילה אחת ומליון זכרונות

30/11/2016 | 23:44 | מאת: רוני

אין לי מילים. רק יושבת פה לידך.

01/12/2016 | 08:18 | מאת: אביב22

אני מאוד מעריכה

01/12/2016 | 00:15 | מאת: ינשוף

איתך בכאב יקירה

01/12/2016 | 08:21 | מאת: אביב 22

....לא יודעת מבולבלת ...זה קצת מוזר כי הכאב שלה ואני עונה ...אני יודעת שאת מבינה .

01/12/2016 | 01:03 | מאת: הילה

אביב, תרצי לשתף? איזה מילה? איזה זכרונות? קשור לבוכריס?

01/12/2016 | 08:23 | מאת: אביב 22

המילה לא אומרים המילה זה טריגר לפנים המילה הזו שכולם אומרים לתאר אשה מסוג מסויים ובוכריס??? קשור לחיים ..

01/12/2016 | 06:01 | מאת: סוריקטה

הי אביב, את יודעת, אני חושבת שאיני מצליחה להגיע למקום בו את כבר נמצאת (שהוא, כנראה מתקדם משלי). והמקום הזה הוא מקום מייסר נורא. אני אומרת כבמעין דקלום 'נוצלתי מינית' המון שנים, עברתי ניסיונות אונס. וגם אצלי אחד מהחבר'ה האלה היה איש ציבור, איש צבא בכיר לשעבר. אז אני אומרת ולא מאמינה לעצמי. נצמדת לקול המכחישים. לא מתעמתת. אני לא זוכרת איך נראה גבר בלי בגדים. ובתוך הקבוצה שפה בפורום דווקא הייצי רוצה לצעוק שאמא מכל אלה אשמה. וסיכנה את חיי. וזה הקשר ששוחזר. ולמה שהיא עשתה אפשר לקרוא אונס. ולמה בגלל זה הסיפור שלי כאילו לא נחשב. ולמה חוגגים כשמטפלת או גננת פוגעת ושוכחים שלעתים בבית אצל ההורים הרבה יותר מסוכן. סוריקטה

01/12/2016 | 09:11 | מאת: אביב 22

כל כך מבינה גם מבחינתי אמא הכי אשמה . למרות אפילו שלא סבלתי ממנה כמוך אבל אמא אמורה לשמור על הילדים שלה. והמקום ...לא יודעת בהגיון אני מבינה ששם הייתי ...ברגש עדין זאת היא ולא אני.. והיא זה זאת שכתבה מנסה לאפשר לשתיינו להיות כאן תחת אותו ניק ...מורכב סוריקיטה מורכב... יש לי עוד המון מילים לך ...הלוואי והיינו יושבות על קפה לבד ...

01/12/2016 | 12:30 | מאת: נטע.

רוצה להגיד שמבינה. התחושות האלו יותר מדי מוכרות לי. איתך באופן שנכון לך. נטע.

02/12/2016 | 12:20 | מאת: אביב 22

ומה שלומך ???

הי אביב, זה זיכרון של כאב. חשוב לזכור זאת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית