לחבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 18:58 | מאת: אביב 22

אודי , כשענית למימה שם בשיח ההוא המקיא והולך ...הבנתי משהו יש בי חלק כזה כואב קרבני עצוב ...החלק הזה כותב במקום אחר ,לא כאן . וחשבתי שאני עושה לעצמי בדיוק מה שמימה עושה מפצלת את עצמי . דיברתי על זה גם בטיפול על האפשרות להביא את החלק הזה לכאן ....והאמת שיש בי התנגדות ... פוחדת לתת לי (הנערה )מקום כאן . בשם שלי מפחדת לחבר אפילו בפורום ..אפילו בכתב ... כאילו אם ידעו שאני ואני הם אחד ...אני יהיה חשופה זה מסוכן לנו ... אתה מצליח להבין אותי ... אודי הבטחתי להשאר בניק אחד ואני עומדת בזה ... אבל בניק האחד הזה ,לא יכולה לחבר את עצמי ...אודי זה מפחיד... ואולי עוד יהיה בי האומץ ,היום

01/12/2016 | 00:18 | מאת: ינשוף

אוי כמה שאני מבינה אותך... הפחד מחיבור....שתהיי חשופה ... לאט לאט בקצב שלך יקירה מאמינה שהיום הזה יגיע...

01/12/2016 | 07:11 | מאת: סוריקטה

... ולו רק בשל הסיבה ה'פשוטה' שכאן רואות המון עיניים וחלקן עשויות לפגוש אותי במציאות. ואף יש לי משאלה כזאת. ונראה לי מאד, אביב, שבנקודה הזו את מיטיבה לשמור על עצמך. נכון? וזה יופי, בעיניי. שלך, סוריקטה

הי אביב, עוד יהיה האומץ. לא צריך לדחוק בעצמך. זה יגיע בבוא הזמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית