מאוחר מידי הגעת, גשם, מאוחר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 06:18 | מאת: סוריקטה

הי... מאוחר מידי הגעת גשם, אבל הגעת (?) מאוחר מידי פסקה המלחמה, האש, נחלנו תבוסה, חללים רבים, הרס, אבל פסקה (?) מאוחר מאד התחלתי את הטיפול, ורק קרוב לעשור הכמעט שישי לחיי יש שיקום, מוגבל. ועצמאות, יותר מבעבר. אולי הבוקר אני גם כועסת, גם עצובה אולי. ואולי סתם לא ישנתי מספיק בלילה. עבודה מפרכת מאד מאד, לאדם שלכאורה יש לו כישורים, אבל מרוויח ממש מעט יחסית, אני חושבת. זה מה יש, אבל בא לי קצת לרטון. קצת להיות חמדנית, לייחל לפיצוי משמיים. אה, יורד גשם :-) בוקר, סוריקטה

30/11/2016 | 17:45 | מאת: מיכ

הגיע קצת באיחור..אך מוטב מאוחר מאף פעם כך גם לגבי הטיפול! ראי מה הושג!! גם אני הגעתי רק כשבער מאוד מאוד..כנראה שלפני כן פשוט לא הבנתי...הכל יתחדש, יפרח וילבלב כמה טוב הגשם הזה!!!! אני אוהבת גשם!! ובכלל לא מדוכאת מיום סגריר..מזלי ;) אל תצטערי על עיכוב של דברים. כל עוד הנר דולק ניתן לשפר ולהרגיש טוב יותר!! חיבוק כזה שמתאים לאווירה ר"ח כסליו חודש של ניסים...קיבלתי בווטסאפ שבחודש הזה נודה יותר על הטוב ונתפלל על אחרים ובכך נביא טוב וניסים לעצמנו....כמו שאת אומרת: מחשבות של ערב ;). מיכל

30/11/2016 | 17:58 | מאת: ינשוף

כל כך מבינה אותך.. עצוב כל כך... הנזק... ההשלכות... גם לי הגיע הטיפול הגיע קצת מאוחר מדי... אבל- ב"ה יש טיפול ורק להיום אני בוחרת להתמקד במה שיש... כמוך יש לי הרבה רגעים(לצערי) של אכזבה ופספוס וכאב על איפה שאני רוצה להיות ואני ממש לא שם.. איתך סוריקטה יקרה...

30/11/2016 | 20:03 | מאת: רוני

ציור של לב.גדול.

30/11/2016 | 20:14 | מאת: אביב 22

וכן זה מתסכל ומכעיס ומרגש ומפעים שבכלל יש שיקום שבכלל יש אותנו

30/11/2016 | 21:43 | מאת: שירה

בשבילך סוריקטה יקרה. מרגישה אותך ואת כאבך. גשם הקשב לנשים/ תרצה אתר עד רדת הערב, גשם. הקשב לנשים בחלון, עד רדת החשך. גשם, הקשב לנשים הצופות בוילון. גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה. גם בנו יש אימה וזעקה למשהו פורח... וכן הלאה... עד סוף השבוע, גשם. הקשב לנשים בחלון, עד קץ השבועים. גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות. גם לנו בחצר גנה קטנה ריקה מזהר דשא. גם אנו מצפות עד אין בינה למשהו ברוך כמו הגשם. גם בתוכנו מחכה, שותקת, חלקת ארץ קטנה, חרבה. והגשם שלנו אחר לרדת. הגשם שלנו טרם בא. אך הגשם שלנו יבוא עננים כבר זעים במרחק. הגשם שלנו קרב, קרב בצעדי ענק. הקשב לנשים בחלון. גשם אדיר ונוהר. הקשב, איך קוראות הן בזו אחר זו - הוא חוזר הוא חוזר הוא חוזר.

01/12/2016 | 01:01 | מאת: הילה

אוף זה עצוב מה שכתבת מגיע לך יותר, מגיע לך הרבה הרבה יותר. ושוב אכתוב כמה מרגישה אותך קרובה יותר זו זכותך לרטון ולכעוס ליבי איתך!

סוריקטה, איזה כיף זה כל הגשם הזה עכשיו... הכל מתנקה ומתחדש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית