אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/11/2016 | 17:36 | מאת: .במבי פצוע..

אתה יודע אודי ? הייתי חולה אבל עכשיו סוף סוף אני בסדר... עוד מעט אצא למפגש שלישי של הפיסול... קורה לי דבר משונה ... המורה , די קשוח ... התחלתי לפסל דמות אישה שוכבת על הגב/צד לפי תמונת צילום ( לפי מודל של מישהו חי ואמיתי נעשה עוד מס מפגשים) בכל אופן , בשבוע שעבר פיסלתי גם את השדיים שלה , והפסל/ מורה נעמד לידי ואמר לי ... תסתכלי על המיקום שפיסלת את השדיים שלה והייתי נורא נבוכה .. והוא עוד הוסיף : אני צריך להגיד לך איפה המיקום של השדיים ? את צריכה לדעת טוב יותר ממני .. רציתי להגיד לו : לא , לא יודעת מיקום .. אני לא מסתכלת על עצמי במראה ללא בגדים וגם לר מסתכלת על אחרים ללא בגדים ובכלל אתה לא יודע שאני פגומה לאור זה שעברתי פגיעה מינית אז לאט לאט לך פסל מורה .. כמובן לא אמרתי לו כלום , רק הייתי נבוכה וכרתתי לה את השדיים.. עוד כמה דקות אני יוצאת למפגש לנסות ולפסל במקום נכון... מה זה מקום נכון ? ולי יש משהו במקום נכון ? כל בורג התמקם במקום עקום אחר בגוף .. חלק מהברגים ממש רופפים למרות שאמא צביה מנסה לחזק .. אודי .. בלגן לי עם הקורס הזה ... זה גם מעורר אותי ואני מרגישה שאין לי שליטה על הרגשות.. ואודי , אני לא יכולה יותר עם דוקטורס ... תצעק עליהם !!! תגיד להם שלכתוב ולקרוא דרך האייפון מוציא את כל המרחב והחןפש הפנימי ואתה מרגיש חנוק וחנוט בתוך מחוך וחזיה הדוקים אודי , נראה לי שבסוף אעזוב את הפיסול לפני שאשתגע לגמרי. ואודי , אם ההודעה הזו לא תעלה בגלל שזה דרך האייפון אני לא יודעת מה אעשה לדוקטורס.. מה אעשה ? ... כלום .. רק אתפוצץ בלב ... :((

30/11/2016 | 19:28 | מאת: ינשוף

כמה אמיצה שיחד עם כל הקשיים כן הלכת לקורס הלא פשוט הזה !! מבינה שזה ממש טריגרי עבורך.. אבל יקירה זה שעברת התעללות מינית לא עושה אותך פגומה!! בטוחה שתעשי מה שהכי נכון לך ומה שמקדם את הריפוי והחלמה... איתך, ינשוף

01/12/2016 | 01:07 | מאת: הילה

היי יקירה אני עובדת הרבה עם אנשים מברית המועצות ויכולה ממש לדמיין את המורה שלך, את הצליל של קולו... מניסיון אומר לך שהם קשים מבחוץ ורכים מבפנים ------ התואר שלך על השדיים העלה בי צמרמורת ועור ברווז, הקושי עם הגוף, הקושי לראות את הגוף במראה... אני ממש דומעת שאני כותבת לך... את אמיצה, רגישה, מדוייקת.... רוצה לשבת לידך ולהחזיק את ידך, מוכנה? ---- את מוציאה ממני את החמלה, הרגישות והאמפתיה שהרבה פעמים מוסתרות מתחת לאיזה משהו קשוח משהו....

הי במבי, תשמרי לעצמך מרחב פנימי לשחק קצת, למרות הרצינות התהומית של המורה. את, כפסלת, בוראת לך מציאות משלך, ושאף אחד לא יקלקל לך את זה... (אבל כן מותר ללמוד קצת מהמורה...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית