שכחה אותי ........................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2016 | 16:53 | מאת: דנהדנה

כשאני מגיעה למטפלת שלי ( הקליניקה בביתה) היא מחכה לי. החדר מוכן. כשיש צורך ממוזג. הקלסר שלה שם עם שמי + תאריך. היא פותחת את לי הדלת בחיוך לאחר נקישה אחת קטנה. אתמול דפקתי, והיא ענתה "כן?" מאחורי דלת אטומה. כשפתחתי, היה נראה "שתפסתי" אותה ברגע כזה שהיא סתם אישה בביתה, ולא המטפלת שלי. היא שכחה שאני צריכה לבוא. היא התנצלה , ונכנסה ל"תפקיד" בקלות. השיחה היתה טובה לא על השכחה שלה, אלא על שכחה של אחרים, ולא הוזכר כמעט מה שקרה. יותר בגלל שאני אמרתי שזה בסדר, וזה קורה. אבל חבל שזה קרה. כי אני כזאת ששוכחים אותה, כמעט. לכן אני משלמת כסף כשאני רוצה שלא. אבל גם אז זה לא ברור כל כך , מסתבר. הייתי נחמדה, והייתי סלחנית, ושוחחתי על דברים שתכננתי לדבר. היא רק בן אדם , אני יודעת. וזה בסדר. גם לי קרה ששכחתי, אבל לא אותה. רק אותי.

27/11/2016 | 21:56 | מאת: לאה.

כמה שאני מזדהה איתך. בכלל לא דבר של מה בכך. איתך... אני לעצמי הייתי מסתבכת מאוד עם כזה דבר, אבל מבחוץ אני יכולה רק לחשוב איתך אולי כדאי לפתוח את הרגישות הזאת שלנו.

28/11/2016 | 19:51 | מאת: רוני

הייתי משתגעת...

שלום דנה, מעבר לעובדה שזו חוויה מאוד לא נעימה - את אומרת שהיא מוכרת לך גם מעצמך. ייתכן שיש כאן אפשרות להבין לעומק את הדרך בה הקשרים שלך נוצרים, למרות ובזכות הפגיעה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית