נטישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/11/2016 | 13:27 | מאת: ינשוף

נכון שאף אחד לא נוטש את אף אחד רק חווים נטישה הרבה לאחרונה והכי הרבה כמובן בטיפול מול המטפלת- דמות סמכותית- "כאילו " הורה מיטיבה הכאב מולה מעלה בתוכי כאב גדול וכן.... זה גם יושב על זה שאני נוטשת את החלקים שבתוכי וכל הזמן מחפשת אצלה לאישור לקיומם... אוף.... הנטישה של אז... של אימא שראתה את הכל ועמדה בצד ולא עשתה כלום מציף אותי... רק רוצים שיצילו, שמישהו יבוא להציל ואף אחד לא בא וכן, אני יודעת שזה לא קורה עכשיו אבל... הטריגרים בכל מקום... רוצה רק שיאספו ,ויחבקו וישמרו - שירגישו בטוחים לנצח...

28/11/2016 | 17:35 | מאת: אביב 22

אוהבת אותך המון המון

הי ינשוף, חשוב לחזור ולהזכיר שזה רק זיכרון של נטישה ולא נטישה. את בהווה. אודי

29/11/2016 | 00:32 | מאת: ינשוף

תודה בכל פעם שאתה מגיב... זה באמת המון! לפעמים בגלל שאני כאובה מדי זקוקים למילים רכות יותר... ברור שאני משתדלת להזכיר לעצמי ששום דבר רע לא קורה עכשיו..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית