קשר..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2016 | 17:36 | מאת: אביב 22

אני כאן ולא כאן .. בלי מילים , בשקט ... לא יודעת לתמלל אפילו עבורי את מה שקורה לי .וזה לא בהכרח רע. מרגישה שצריכה עכשיו להיות כאן איתכם ...עטופה . אודי אהבתי מאוד את תשובותייך למימה ...צנעה כזאת מרגשת ובכל זאת אתה יכול להיות נפעם כל כך הרבה פעמים (גם בשיח מול מימה) שעזרת לי להבין לצעוד עוד קצת קדימה ... סוריקטה יקרה איתך באמת נותנת יד לעבור את השבוע .. ולכולן תשמרו עליכן יקרות .. לאודי ולכולם (במבי קשר זה גם שדואגים לך ) https://youtu.be/6qgdfV18Lcc

28/11/2016 | 02:16 | מאת: ינשוף

כאן יחד איתך בשקט... אוהבת...

28/11/2016 | 07:23 | מאת: סוריקטה

הי אביב יקרה, שיהיה שבוע קל. לצערי, לא יכולתי לראות איזה שיר צירפת. ומימה - כל כך הייתי רוצה לומר - הביטי במראה. הביטי. גם אני ליקטתי מתשובותיו של אודי. מתשובותיך, אודי. איתך אביב, אני כאן, סוריקטה

הי אביב, מקווה שתהיי כמה ואיך שנכון לך, אבל ממש תהיי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית