גם לי כמו לסוריקטה...............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/11/2016 | 19:57 | מאת: מיכ

המחשב עושה בעיות, לא מצליחה לפתוח הודעות ובכך לא מצליחה להגיב :( רציתי להגיב לזו שהמטפלת שכחה אותה, גם לי זה קרה, וחייבים לדבר על זה גם אם אמרת ש"זה בסדר" גם אני אמרתי שזה בסדר אבל זה לא ממש כך, עד היום אני זוכרת את היום הזה שקבענו והיא שכחה ומזערה את זה...וזה עצבן אותי ודברנו על זה רק בפגישה אחרי כי אמרתי גם שזה בסדר וקורה, אבל מבפנים כעסתי.. אודי, אפשר לבדוק למה הודעות לא נפתחות במחשב? וגם הכותרת צריכה להיות ארוכה...

28/11/2016 | 07:16 | מאת: סוריקטה

והם מחקו לי הודעות. שלוש פעמים. לזה אני מגיבה בתמיהה, עלבון עמוק והלם. אז אולי אודי אתה באמת יכול לעזור כאן? בברור הקטע הטכני? גם מיילים לא מגיעים יותר. הי מיכל, הפיסקה הראשונה שלי גם מתקשרת לתוכן דברייך. איזה יופי שניתן למצוא לינקג' כזה. מצטרפת - בוודאי לדבר. ונחזור לנפרדות / נראות וכד'. בטיפול (בשונה, כנראה, מאנשי המערכת כאן) ניתן לפתוח את הנושא ולפעמים להקדיש לו את לב הטיפול. וגם - נראה לי שהקושי האחרון שלי היה קשור למעבר הטיפול בתינוק חדש עם סביבה חדשה שמושרשים בה כל מיני דברים שהם מאד לא אני (או, אחרת - כן חלקים בי שפחות הייתי רוצה לתת להם מקום) והתישו אותי. כנראה, שהייתי צריכה לעבוד קשה מאד על הפרדה (אני/זולת, טוב/רע) וגם איטגרציה כדי לעשות סדר אצלי בפנים. בוקר, סוריקטה

הי מיכל, אנסה לברר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית