איך מפסיקים את זה??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/11/2016 | 21:37 | מאת: עפרה

אני לא רוצה לחיות יותר. באמת באמת לא רוצה. לא יכולה להחזיק את הקצוות המטורפים האלו, ככה, לבד. לא יכולה לשאת את הכאב האינסופי, המשוגע, את היאוש הנוראי הזה שאנשים קוראים לו משום מה "חיים". אני לא יודעת מה זה אומר למות ואני די מפחדת מדברים חדשים באופן כללי, אז אני רק רוצה לא לחיות. זאת לא בקשה ככ מוגזמת.

הי עפרה, מאוד כואב לקרוא את דברייך. אודי

25/11/2016 | 22:29 | מאת: סיגלללל

אני שומעת שקשה לך מאוד. אל תישארי עם זה לבד. לפעמים החיים נראים ככה , אולי לפעמים גם לא. אנא פני לסיוע, יש את ער"ן או סהר כעזרה ראשונה. יש טיפול עמוק יותר. במקרים מסויימים גם בחינם. ואפשר, אפשר למצוא תכלית ונקודות אור לחיות בעבורן (עבורך) . חיבוק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית