אודי ??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2016 | 16:45 | מאת: .במבי פצוע..

נכון אצלך הכל בסדר ??? קראתי שפרצה שריפה במשגב שמתפשטת לכוון גילון ??? נכון הכל בסדר איתך ??? דואגת. דואגת. וחולה כבר למעלה משבועיים.. בא לי למות.. מרגיש לי קריסת מערכות.. התחיל עם דלקת בקנה וממשיך עוד ועוד ומרגיש לי שאולי לגוף כבר נמאס מהכל.. אודי ?? נכון אתה בסדר ??? עכשיו אתה מבין למה קשרים זה דבר בכלל לא פשוט ?? כי כשקורה משהו אתה מת מדאגה

הי במבי, היתה שריפה ממש כאן לידי (כמו בעוד כמה מקומות בארץ), שריפה לא סימפטית. פינו את כל היישוב, אבל עכשיו השתלטו על האש והכל בסדר (חוץ ממה שכילתה האש וידרוש שיקום ארוך...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית