בנות ??????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2016 | 17:19 | מאת: .במבי פצוע..

קראתן ?????? פינו עכשיו את כל תושבי גילון ובית אחד נשרף. אני מתה מדאגה. בנות ????????????????????? צריך לעשות משהו אני מתה פשוט מתה לא יכולה כך אודי פשוט בדיוק נמצא שם הוא סיפר לנו על היער שהוא גר שיש אפילו חזיר בר וואווווו אני ממש ממש מתה לא מצליחה אמא צביה גם לא יכולה לעשות כלום אודיייייי אני חייבת לעשות משהו ווואווווו

הי במבי, מקווה שכבר אפשר להתאושש מהחרדה. כאן תפקדו כולם - גם שירותי הכיבוי, גם התושבים וגם גורמים נוספים - באחריות מלאה, והתחושה היתה שיש על מי לסמוך (למרות השארקיות העזות שליבו את האש). וכאמור - חוזרים לשגרה והכל בסדר. אודי

24/11/2016 | 08:21 | מאת: סוריקטה

את יודעת, במבי, אני קוראת אותך וחושבת על השכן המבוגר, הבודד והתשוש שהייתי לצדו שנים - סייעתי לו בקניות, ניקיון ופינוי זבל, חבישות של חבלות, חברת חתולים, ובעיקר הרבה הקשבה וסבלנות (ואיתו קשה בעניין הזה באופן מיוחד). היום האיש בטיפול נמרץ אנוש, מחובר למכשירים מכל עבר ובקושי מתקשר. התקפים אפילפטיים, זיהומים ועוד ועוד ועוד. היום תפקיד העזרה עבר למקצוענים שיש להם כלים שלי אין בכלל. יישר כוח לצוותים ולשיתוף הפעולה של התושבים, אודי. נהדר לשמוע! סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית