רחפנות, קושי חברתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2016 | 09:38 | מאת: דן

היי אודי, אז ככה יש לי הפרעות קשב וריכוז, אני מרגיש רחפן, שוקיסט, מאוד קשה לי להתרכז כשמדברים אליי ויש לי זכרון לטווח קצר - זכרון לא טוב, גם יש לי קושי להתבטא ולדבר, בנוסף לכל זה יש לי קושי חברתי, להתחבר עם אנשים בהתחלה חשבתי שזה "חרדה חברתית" אבל הבנתי שזה לא שיש לי חרדה/פחד, פשוט אין לי מה להגיד... ניסיתי טיפול פסיכולוגי אבל הייתי נפגש עם המטפל ולא היה לי מה לומר לה ולא הצלחתי להקשיב כשהיא מדברת אליי... הייתי מעוניין להתאבחן ולקבל טיפול ובנוסף לקחת תרופה שיכולה לעזור. תודה רבה לך! אשמח לתגובה...

שלום דן, תתייעץ עם רופא המשפחה. אם אתה בגיר, עליך לעבור אבחון להפרעת קשב ורופא המשפחה יכול לרשום תרופה מתאימה. זה הכי פשוט ויעיל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית