שלום אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/10/2016 | 20:18 | מאת: סנופקין

קיבלתי המלצה על פסיכולוג שעוסק בהיפנוזה. בדקתי בפנקס הפסיכולוגים והוא רשום שם. בדקתי ברשימת המהפנטים בעלי הרישיון והוא לא עלה שם. מה זה אומר? תודה, לילה טוב

הי סנופקין, במקרה הרע - הוא עוסק בכך ללא הרשאה ולמעשה עובר על חוק ההיפנוזה. לא להתקרב. במקרה הסביר - הוא למד אך לא קיבל רישיון. במקרה כזה עליו להיות תחת הדרכתו של מישהו המוסמך להדרכה בהיפנוזה ואז זה בסדר (זה סטטוס של 'תלמיד היפנוט'). שווה לשאול בשיחת טלפון מה הסטטוס שלו ובהתאם לזה להחליט. אודי

27/10/2016 | 21:34 | מאת: סנופקין

מידע חשוב שעוזר לי. עוד שאלה קטנה. האם זה הכרחי שהמהפנט יהיה עם התמחות בתחום שאני צריכה בו עזרה, או שבעיקרון כל מהפנט יכול לעזור בכל תחום?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית