לסוריקטה - בתגובה ל-"אני"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/10/2016 | 07:17 | מאת: Mika

הי, בהמשך להודעה שכתבת אתמול ("אני") אני אוהבת אותך כאן, אוהבת לקרוא את ההודעות שלך ... את חכמה , אינטליגנטית ולדעתי גם מאוד מרגשת וחמה (אחרת איך טיפלת בתינוקות? :-)) יש בך המון...ונחמד לנהל איתך דו שיח...

27/10/2016 | 20:16 | מאת: סוריקטה

הי מיקה יקרה, תודה יפה שלי. רק עכשיו שבתי מהעבודה. מחמש לפנות בוקר על הרגליים בפעילות. היה כיף היום, כי האמא של תינוקי בחוץ לארץ, אז הרגשתי יותר חופש להלביש אותו כמו שרציתי והלכתי איתו לטיול למקומות יפים שאני אוהבת ועוד. זה כך גם כשהיא פה, רק ההרגשה שלי שונה. מופלא העניין הזה. ומה שבר אותי - חזרתי הביתה והייתי צריכה לבצע עבודה 'של גברים'. ניסור פלדה :-/ במבי, חמלתי שלוחה. טוב שאת לידי. אני זקוקה למישהי יצירתית כמוך. ומיכל, אני ממש מקשיבה למה שאת כותבת לי, אבל הנה, נראה לי שקצת שיתפתי ברגשות היום, לא? איתכן באהבה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית