מוזר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/10/2016 | 20:01 | מאת: אביב 22

ניכנסת לכאן כמה פעמים היום קראתי את כולם ומרגישה , מנותקת מכאן כמו עומדת בדלת ולא מסוגלת לפסוע פנימה. לא יודעת עם זה המון טריגרים בהודעות . אם זה החופשים . אם זה שאני והיא לא נפגשות השבוע .. אם זה כל מה שעוברת בזמן האחרון.. אולי זה הקרבה המרובה שהרגשתי שהפחיד ...פתאום גם מכאן רוצה להתרחק כמו מכולם במציאות. עצוב לי מרגיש לי זר כאן . ...לא שייכת (יודעת שזאת הרגשה שלי ואני לא במקום קרבני ) אבל ככה אני מהבוקר כמו שבאתי לחדר שלהם (אמא) כל פעם אחרי לא מסוגלת להכנס פנימה ... כותבת כאן עכשיו מנסה ...מוזר כל כך ..

הי אביב, לא קל לחזור. לא צריך ללחוץ. בקצב המתאים והנכון לך. אנחנו כאן. אודי

27/10/2016 | 06:18 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מזדהה עם הרגשתך (אני הרגשתי, למשל, שמישהו מבקש חופש מנוכחותי, וגם זה בסדר, אני חושבת, לקחת מרחק כדי לחזור וגם לא). אביב חמדתי, לא בטוחה שהצלחתי להבין את השורה הלפני אחרונה שלך - 'כמו שבאתי לחדר שלהם' וגו' (היום, אז פעם? מי מול מי). אבל אם קשה לך, אינך חייבת לפרט. https://www.youtube.com/watch?v=X3bGncDZvr4 סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית