שאלה .....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/10/2016 | 15:15 | מאת: shiran

פיתחתי סוג של אובססיה כלפי מישהי בפייסבוק והיא חסמה אותי אז אפתחתי פרופיל אחר של משתמש ואני מגיבה לה מהפרופיל הזה ... בקיצור היא יודעת שזו אני ולא מתייחסת אלי יפה יותר נכון מתעלמת מהתגובות שלי ומהשאלות שלי לפוסטים שלה ... שאלתי היא, אם אני מגיבה אליה יפה איך זה שהיחס שלה לא משתנה כלפיי ? איך זה שאם אדם נוהג באופן יפה, האדם השני עדיין רואה אותך בעין לא טובה .. ונורא קשה לי עם ההתעלמות והיחס הלא יפה שלה ולמרות כך אני עדיין בקיר שלה ומגיבה לה ואיני יודעת מה לעשות ?

שלום שירן, אני משער שזה קשור למה שנחווה כהטרדה או הצקה, אם הדבר הגיע לכדי חסימתך. אולי אפשר לפנות ישירות, להתנצל, ולבקש לפתוח דף חדש (תוך שאת מנסה להבין ממה כדאי להמנע)? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית