הגיוני להתנשק מתוך שינה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2016 | 11:51 | מאת: אביאל

אהלן, לפני כמה ימים ישנתי עם ידידה שלי אחרי שהיינו במסיבה וחזרנו שיכורים. ישנו הרבה אנשים בחדר אבל אני והיא ישנו אחד ליד השני. במהלך הלילה קמתי לשירותים וכשחזרתי והייתי ער לאט לאט התחלתי ללטף אותה בגופה ובלי לשים לב התנשקנו ונגענו במשך כדקה. אחכ זה הפסיק היא לא אמרה מילה וגם אני לא והמשכנו לישון ולמחרת הכל היה כרגיל. השאלה היא האם יכול להיות שכל זה קרה והיא הייתה ישנה? האם יכול להיות שהיא בכלל לא הייתה ערה בכל התהליך הזה? מזכיר שהיינו שיכורים תודה לעונים

שלום אביאל, בכל מקרה הייתם לא במצב ההכרה הרגיל שלכם, אז מה זה משנה? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית