אני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2016 | 06:03 | מאת: סוריקטה

הי, יש לי הרגשה שאני צריכה למצוא (עוד) קבוצות מתאימות שיראו אותי ביחס לנושאים ספיציפיים. בסוף השבוע שעבר הוצאתי נשמתי למען הצלת עץ שנמצא איתנו כמה עשרות שנים. אני עם זה די לבד. לא לחלוטין. הייתי רוצה עוד יותר. במהלך השנים הצלתי בעלי חיים ונלחמתי עליהם עד כדי הקרבה. וגם כאן הייתי מכניסה את המפשט האחרון של הפסקה הקודמת. ואני אישה. איזה שעושה (גם) דברים שבדרך כלל רואים גברים מבצעים אותם. ואולי קבוצה של יצירה, ואולי קבוצה של התעמלות ועוד. והקבוצות צריכות להיות מבינות וחיות את זה, מאידך לא יותר מידי. שנותנות לשחרר ולהרפות. שמבינות מגבלות. מהיום חוזרת לעבוד קשה. משהו העיר אותי ולא ישנתי טוב בלילה. להרגשתי פעמים רבות משהו באופן בו אני כותבת, גם אם קצר אגב, במציאות וגם באופן וירטואלי זוכה פעמים רבות להתעלמות, עובר דרך, לא מוקשב. או שהוא במקום הלא נכון, או בעיתוי הלא נכון, או בניסוח הלא נכון. כמו-כן, אני כותבת זאת כי כמה ימים לא היה כאן. הפורום. מקום לו שמור דיבור עם תכנים שהם יותר נוגעי נפש. טוב, יוצאת. כנראה שאהיה כאן פחות מימי החגים (עבודה קשה) ואפנה מקום. שלכם, סוריקטה

26/10/2016 | 14:34 | מאת: מיכ

אוי יקירתי, דבר ראשון למצוא קבוצה זה נהדר! יש המון קבוצות בנושא קיימות, תחפשי דפדפי ובטוח תמצאי משהו מתאים. בנוגע לכך שלא עונים לך,מקשיבים לך בטוח! כי קוראים הכל פה, חלק מהעניין לפעמים זה כי את נכנסת בבקרים אולי? ובאמת הכתיבה שלך שכלתנית מאוד למרות שממש ממש את אהובה כאן!!!!!!!!!! ותדפדפי בבקשה אחורה ותראי כמה תגובות קבלת כשכתבת "משתבשת" אני לא חושבת שיש מישהו כאן שקיבל כל כך הרבה תמיכה, (באופן אובייקטיבי כמה שניתן) סובייקטיבית לא אתווכח עם הרגשתך. ובמיוחד אודי אם הוא ירשה לי לכתוב זאת ולא יצנזר :) מעריך אותך מאוד מאוד!!!! ורואים זאת בתשובות שלו אלייך, שוב, ממליצה לך לקרוא היטב את התגובות של כלן! ממש לא מתעלמים ממך, אבל שוב לא אתווכח עם הרגשתך, עצוב לי לשמוע שכך את מרגישה למרות האהבה הרבה של כלנו אלייך. אל תכעסי שכתבתי כך, מבינה שזו הרגשה, להרגשתי ממש אין התעלמות ממך! להפך. וזה לא קשור לסגנון כתיבה נראה לי, למרות שאת בהחלט קצת שונה, בסגנון שונה, את ייחודית מאוד! זה בגלל שאת אישה מחוננת זה הכל, את מהווה לכלנו דוגמא של חוזק פנימי למרות מה שעברת, ואפילו מעורר בי קנאה לפעמים כי את לא נשברת לפחות פה בכתיבה, כולנו לעיתים מתמסכנות (מסכנות כאלה) ואת לא! שליטה, כבר אמרנו? לפעמים זה טוב. יש בי אפילו קנאה אלייך על החכמה, ההבנה שלך, דרך החשיבה...וראי את במבי כמה שאת מדהימה עבורה כמו פסיכואנליטית..וואו!!...את אדם מדהים בעיניי!!!!! המבקשת רק טוב ונראות כמובן, כמו כולנו...כשאני כתבתי שירים הייתי ממש עצובה, אף אחד לא התייחס וכן מבינה את התחושה גם לי היה קשה עם זה, כי רק אודי כתב..אז מה לעשות לפעמים כשאודי עונה זה חוסם כבר תגובות נוספות, אולי בגלל זה? כתיבת הבוקר שלך...תהיות של שגרת צהרים :) (מתאים לך לכתוב כך :)) אוהבת ורואה גם אם לא מגיבה, מיכל

26/10/2016 | 16:46 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, כאן יש לי קבוצה ואני מרגישה. תקוותי שתהיינה עוד כאלה מציאותיות. נושא הקיימות רעיון אליפות. אז תודה. קראתי גם את מה שכתבת לינשוף וכל כך הסכמתי. שלך, סוריקטה

26/10/2016 | 16:45 | מאת: .במבי פצוע..

אני לא במצב איאיאי.. אבל רוצה להיות בעץ שפתחת , טוב? במבי.

הי סוריקטה, עם או ללא קשר לקבוצות נוספות, ספציפיות או לא, יתכן שאת מבטאת את המשאלה להיראות יותר. זה רלוונטי מאוד לאור ההיעדר שכפו עלינו החופשים. ולא קל לחזור לעבודה מלאה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית