כסף...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2016 | 14:44 | מאת: ינשוף

צריכה להסתכל קדימה כאשר אצא לפנסיה לא יהיה מספיק כסף לחיות למרות מספר שנות ותק יש 2 אופציות- לסמוך על היקום שהוא ידאג לכסף להפסיק טיפול אבל אני זקוקה לטיפול כל כך!!!! מרגישה במבוי סתום מטפלת אומרת שאני כל הזמן מחפשת תירוצים לברוח מהטיפול אבל הפעם יש סיבה מוצדקת אני לא יודעת מה לעשות רעיונות???

26/10/2016 | 14:00 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, כמה מוזר לי שהפורום פעיל...ואתמול התבלבלתי ביום (הנה במבי, גם לי זה קורה...). יפה שאת חושבת קדימה. שאת חושבת חיים. יפה שיש תכניות עתידיות לפנסיה. אולי כדאי לחשוב מדוע את מקשרת את הטיפול לשאיבת משאבי עתיד. אולי הוא גם נותן. קניין רוחני שווה ערך כסף, נגיד? תורם גם לאיכות החיים דווקא? שלך, סוריקטה

26/10/2016 | 14:47 | מאת: מיכ

מי לא מזדהה איתך? כלנו...כסף כסף כסף...אוף! אכן מבאס והם בודקים למה דווקא עכשיו את חושבת על זה? ומה העלה וכו'..לפעמים לא מבינים הפסיכולוגים שתמיד חושבים על זה ולא דווקא עכשיו! אבל, ופה האבל הגדול! אין לנו ברירה כי זו השקעה בעצמנו וזה עניין של סדר עדיפויות, מה עדיף, להרגיש רע? מחשבות אובדניות וחלילה להתאשפז בסוף??? או ללכת לטיפול שיחזיק ונוכל לתפקד? איזה חיים את רוצה בשביל עצמך? לפעמים הטיפול זה בין חיים בריאים נפשית לבין משהו אחר....מה היה קורה בלי טיפול כרגע? תשאלי את עצמך את כל התהיות האלה ותראי. בהצלחה.

26/10/2016 | 15:33 | מאת: ינשוף

מילים שכן מרגיעות- תודה

הי ינשוף, למרות שכבר ראיתי את ההודעה המאוחרת יותר (הסתכלתי קדימה...) - להסתכל קדימה משמעו גם לדעת מה יעזור לך בהמשך. סוג של השקעה בעצמך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית