הי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2016 | 11:29 | מאת: קרןאור

כן..., אכן החוויה היתה מאד לא נעימה.ואחרי שכבר פעם שנייה שלא נענייתי. ובאמת תהיתי,ומאחר והכל הרגיש לא ברור, אם בכלל כבר אזכה למענה חוזר. אז,שמחה לגלות שכן.וכן..., גם בהחלט ההסבר,מקל ועוזר. מה שעדיין נשאר לא ברור, זה הדבר עצמו,שעליו נכתב,שתכלס ואחרי הכל, גם נשאר כבר ללא מענה.כשאותו..(ובניגוד לזה שאתה זוכר בוודאות, שענית לי),מניחה שאתה כבר לא זוכר. וזה האמת,ואחרי הכל...,גם מבאס. ועוד חופשה ...

הי קרן אור, לגבי הנושא עצמו - אין לי מה להוסיף. צריך לדבר את הכעס ואת ההרגשה, ובדיוק עבור זה משלמים, אגב... טיפול, כמו החיים עצמם, מלא בתסכול. לעניין התשלום - זה תלוי בחוזה, כמו שאמרתי, ויש היגיון מסויים בדרישת התשלום. לא כולם נוהגים כך, אבל יש כאלו שכן. אודי

26/10/2016 | 12:11 | מאת: קרןאור

על ההתייחסות והתגובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית