דווקא התעקשתי....................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2016 | 10:15 | מאת: מיכ

אני לא מבינה אודי אולי תאיר את עיניי........ התעקשתי, לא ויתרתי על פגישה בחול המועד, כי לא נפגשנו שלושה שבועות וזה המון בשבילי ועוד ביקשתי להאריך אותה...כך שהייתה פגישה ארוכה. כל הפגישה דברתי על נושא מסויים, בשכל..על אחרים..לא משנה מה. בכל מקרה אחרי הפגישה הרגשתי מוצפת ונורא אפילו שכלום לא היה רגש רע או קשה בפגישה עצמה....עכשיו מרגישה שכאילו רואים רק את קצה הקרחון ולא מה שמתרחש מתחת לפני השטח וזה גורם לי לכתוב לה הודעות להרגיש רע ולאכול....אוף. היא כתבתה לעשות אינטגרציה בין השכל לרגש ולא בעין הסערה..משהו כזה......ומרגישה שחבל שנפגשנו כי זה עורר ומרגישה סוערת כל כך מבפנים בלי לדעת להסביר איך ולמה....רק לאכול כרגע :( חבל שנפגשתי איתה והתעקשתי.....כאילו היה לעורר במקום להרגיע :( אוףףףףףף חג שמח בכל זאת אודי וסליחה על כך שאני מעיקה גם פה.

20/10/2016 | 18:00 | מאת: אביב 22

הפולניות זה שלי ...:))))) יקרה את לא מעיקה וטוב שאת באה לכאן שלא שקט ומציף .. מכירה את התחושה שאהכל מציף ומרגישה טובעת ואז את תובעת עוד ועוד ...וכלום לא נוגע. זה בסדר יקרה ואולי זה קצה הקרחון ועכשיו הזמן לעבוד עוד ועוד ברקמות ,טיפול דבר לא פשוט .. וטוב שלא ויתרת וההרס הנצמי (האכילה) רק מעיד על קושי ופחד ...אל תפחדי מהפחד וזה ירגע .. איתך יקרה חיבוק

הי מיכל, זה בסדר. הדברים יתאזנו וירגעו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית