יציבות המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2016 | 06:25 | מאת: אביב 22

וההודעה ברחה לה .. סומכת עלייך אודי כל כל . ומצליחה לקחת את הקושי מול כשלים כאן לטיפול אז תודה על הלמידה . אודי אני פוחדת ההרס העצמי מרים ראש ,שוב אכילה לא שפוייה שוב הרצון(בלי ביצוע כרגע ) למרוט את העור מעלי ..להתעלל בגוף הזה. לטפל בו זה להמשיך בנקודה שהטיפול הקודם הסתיים לטפל בקשים. הם כאן כרגע מולי ,בפגישה האחרונה ככ הייתי צריכה אותה וככ לא הצלחתי להעזר . כבר לא יודעת מה שלי מה שלה ,לא יודעת איפה אני טועה כל פעם מחדש שבמצבים שאני הכי צריכה אני לא מצליחה ... אודי יש לך מילים שייתנו לי כוח ,מפגש מאוד מרגש מטלטל מחכה לי ...זה שם מראות מול כל הנזקים וההפסדים בחיי מעיר את החלקים הקרבניים והעצובים ...כואב . מצטערת שמעכירה את האוירה בזמן האחרון שאין בי מילים טובות יותר מולי . וחג שמח וחופש נעים

הי אביב, אל תלכי שולל אחרי חלקים. החלקים - כולם - הם חלק. יש קורבניים ואומללים ויש מתמודדים וחזקים ובריאים. ואת תצליחי, אני סומך עלייך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית