אודי :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2016 | 13:05 | מאת: .במבי פצוע..

מנסה לשרוד. באמת שמנסה. אודי, חוץ מהחגים ושבת שאני כבר התבלבלתי לגמרי ולא יודעת איזה יום , איזו שעה ואיך קוראים לי. הכל התבלבל ומרגיש כמו ???? חוץ מזה אודי מתיישהו בימים האלו , מישהו נכנס בי עם הרכב בבום אדיר בבת אחת בלי שהתכוננתי וחוצמזה אודי גם אבא שלי פתאום בבית חולים ואני לידו כל הזמן. ואודי :((((((((((

20/10/2016 | 17:56 | מאת: אביב 22

כוחות וחיבוק אם נכון לך . שאבא ירגיש טוב ,תשמרי עלייך . צימררת אותי יודעת מה זה שניכנסים בך בבום ...

הי במבי, הרבה שיבושים ברצף, לא פלא שאת מבולבלת... אבל תכף חוזרים לשגרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית