לגבי חוסר הפרטיות של המטפל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2016 | 22:06 | מאת: skippy

היי אודי, לפני החג שאלתי אותך מה לעשות עם זה שגיליתי סרטוני פורנו ביו-טיוב שמופיעים כאשר מחפשים את השם של המטפל שלי. רשמת לי שמדברים על ההרגשה שלי ושעניין הפרטיות יעלה בעצמו. תודה על תגובתך, אבל לא הבנתי את כוונתך... איך זה שאדבר על העניין שלי יעלה את הבעייתיות בהגדרות הפרטיות שלו? אז האם עדיף כן להגיד לו או לא?..מה אתה היית מעדיף מהצד שלך כמטפל? תודה, סקיפי.

שלום סקיפי, לא רלוונטי מה אני הייתי מעדיף. הדבר הרלוונטי הוא התחושה שלך מול מה שאתה רואה באינטרנט שקשור אליו כשאתה מחפש את שמו. על זה צריך לדבר. אם הוא יבין מזה שיש בעיה עם הגדרות הפרטיות שלו - הוא בטח יפעל בנושא. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית