גלי ומיכל ואודי יקרים,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2016 | 14:49 | מאת: סוריקטה

הי יקירותיי, כשראיתי שההודעות שלכן עלו, היה כבר הבוקר שאחרי. ראיתי את תגובותיכן היפות והחכמות. מיכל - הזכרת ויתור על שליטה והתחברתי מאד. גלי יקרה, דברי חכמה אמרת. הייתה לי נפילה חזקה (בזמן שהפורום לא היה פעיל) עד כדי כך שאפילו לא יכולתי לומר 'הצילו' למטפל. יצר מוות וכאלה. אבל כשקצת יכולתי קבעתי פגישה נוספת ועיקמתי את כל העולם כדי להצליח לקיים אותה. כעת אני במצב תקין למדי, אני חושבת. המטפל אמר שזה בסדר קצת להתחפר. ואני מסכימה שכנראה צריך להמתין שהשיבוש יתמתן ורק אחר-כך לעשות סדר. אודי יקר, שמחה שאתה מאמין בי. ואני שואלת - moi?! תודה, אודי, באמת. שלכם, סוריקטה

הי סוריקטה, ממש. אודי

20/10/2016 | 08:47 | מאת: מיכ

כלנו מאמינים בך!!! והחכמה בנינו היא את! :) טוב שנרגע עכשיו..אצלי כשרע הפוך אני מתחילה להיות ממש מעיקה עליה :( שולחת הודעות, שירים וכו'...הלוואי שהייתי מסוגלת לא "לצעוק" כל כך הרבה...כנראה שצריך משהו באמצע לדעת להעזר אבל גם לא להעיק...חג שמח מאוס כבר לא??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית