לאודי.......ובשבילכם כותבת את המילים הבאות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2016 | 09:53 | מאת: מיכ

מזדחל בתוך החשיכה לא נותן מרגוע לנפשה. שלח לי שלווה לא ביקשתי יראה ופחד שלח לי כח מונע מתוך רצון לגעת. מזדחל לאיטו בתוכה זולג כדמעות מלוחות בתוך העצמות היבשות אין נפשה יודעת שקט. שלח לי רוגע בקופסא פרוש רכות ומנוחה כסה אותי בפשטות האהבה מתוך רצון לגעת.

הי מיכל, שקט מופתי. מיום הולדתי עד יום מותי. שלח לי שקט... אודי

19/10/2016 | 21:34 | מאת: מיכ

רציתי שתשלח לי שקט...וכן זה השיר שהתנגן בראשי כשכתבתי זאת.

20/10/2016 | 11:27 | מאת: אביב 22

פארדוקס משהו שאת השיר המקסים הזה מבצעת להקת באלגן ...וחושבת שלא רק אני בשקט הולכות לאיבוד לתוך הבלאגן .. אכן שלח לי שקט ...ואולי שלווה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית