חופשת החג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2016 | 07:12 | מאת: גולם

עצוב היה לקרוא אתכן, אפשר לקרוא את העצב, והבדידות בכל הודעה. כנראה העובדה שלא ניפגש במקום הקבוע שלנו לזמן מה מרעיד את כולנו, ורק לאודי יש מפתח לשער הגדול...לרגע עלה לי אסוציאציה מוזרה מכירים בחיפה את גן הבאיים? אם לא היה שער ושומר ומנהל מקום שדואג לטפח את המקום הרי שהמקום היה נהרס הן בגלל ונדלזים והן בגלל ביקורים אינסופי אי אפשר היה לתחזק את המקום. לא אוהבת להיכנס הנה ולראות שאודי בחופש ושלא ניתן לקרוא אתכן, אפל לפעמים הגן סגור כדי שהפרחים ימשיכו לצמוח. גם לי קשה עם זה אבל מתאפקת מחכה שהגן יפתח שוב להריח את הפרחים . אוהבת אותכם מלא. חופשה נעימה כמה שאפשר יקירותי ולך אודי.

19/10/2016 | 14:36 | מאת: סוריקטה

הי גולם יקרה, שמחה שאת כאן. שמחה לשמוע געגוע. הגינה שתיארת, מזכירה קצת אזורים מסוימים בגינה הקונקרטית שאני מטפחת. מקום קטן בשכונה עם מעמד סוציואקונומי לא גבוה במיוחד. אבל יש בו פינה קטנה. שלך, סוריקטה

הי גולם, מקווה שהיה גם לך חופש טוב. אודי

20/10/2016 | 07:44 | מאת: אביב 22

איזה פרפר מעופף לו כאן בגן...ראית אותו ,פרפר מלא רוך חמלה ואהבה ... עוד קצת עוד חופשה אחת ארוכה וחזרה לשגרה מבורכת.... טאת יודעת תנסי בשקט כשכאן סגור לשוטט בגן זה מותר בעיני אילו מבורך להביט שוב בעצים לראות להבין עוד מקום . להביט במרחק הזמן רואים את העצים אחרת . זה מרתק חיבוק לעוד חג וחופש ושבת ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית