הרבה עצב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2016 | 22:56 | מאת: הילה

יש פה היום וחיבוק וחיבור ואהבה ותמיכה אני.... חושבת שבסדר עושה חייל בעבודה עובדת גם בחגים וזה החוט שמושך את הבלון הליום למטה... במבי יקרה סוריקטה אהובה אני איתך אביב בבקשה אל תפגעי ינשוף את נפלאה חנה מזמן לא דיברנו מתגעגעת לכולן כולן גולם יקרה קרןאור מיכל בא לכן שרשור מחזיק ידיים? נ.ב סורי שכרגע לא יכןלה להגיב בעצים ששתלתן, בשבת אנסה להיכנס ולענות בסבלנות ולך אודי אדם יקר ומיוחד זכינו בך... אין כמוך! באמת אני מלאת אהבה והערכה אליך לא מאחלת כלום.(בקשר לשבת וחג) יותר חיבור לעצמינו ופיזור העננה הילה

הי הילה, גם עצב, וכמו שכתבת - לא רק. וזה בסדר. גם העננים. אודי

18/10/2016 | 17:15 | מאת: רוני

שפעם אחת תזכרו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית