אוננות כפייתית בגיל 30

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2016 | 12:15 | מאת: אונני

שלום , אני גבר בן 30 , אני מכור מאוד לאוננות , יכול להגיע ל6 פעמים ביום , לפעמים גם כמה פעמים רצוף. ההתמכרות הינה מספר שנים , אני אמנם פעיל מינית ויש לי מספר פרטנריות (אינני בזוגיות ) אך עדיין אני מוצא את עצמי מעדיף לאונן . הבעיה שזה פוגע לי בשגרת החיים , אני בעל מודעות גבוהה , ואני מנסה להלחם בבעיה אך המצב מדכא אותי חוסר השליטה העצמית שלי. אני יכול להרחיב על מיליון גורמים שיכולים להיות שורש הבעיה אבל זה לא מעניין אותי מה השורש , אני רוצה פתרון ובכל מחיר! אשמח לכל הצעה שתהייה רלוונטית (באינטרנט מדברים על התופעה, אף אחד לא מדבר על פתרון )

שלום לך, אם זה היה כזה פשוט אני משער שכבר היית מצליח, כך שאין לי פתרונות קסם שיסייעו לך להפסיק ללא טיפול. אתה יכול לנסות את 12 הצעדים שהציעו לך למעלה או לנסות טיפול CBT בהתמכרות. גם טיפול היפנוטי יכול אולי לסייע ויש להתייעץ עם מהפנט מורשה מהתחום הקליני (פסיכולוג או פסיכיאטר). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית