אני ממש לא מבינה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2016 | 01:09 | מאת: קרןאור

למה שוב בחרת שלא לענות לי,ואחרי ששוב כתבתי לך ובצורה גם מפורשת. ?? כואב האמת. נשארתי לבדי,משבצת אדומה אחת בודדה,לצד כל שאר התגובות וההתייחסויות שלך לאחרות. עליי פשוט דילגת.ואז הודעת על היציאה לחופשה. ואני נשארת בתחושת מועקה כבדה,וקושי להבין מה עשיתי רע...,שאפילו אני לא שווה תהתייחסות שלך.?? והעצב והקושי שקיים, שגם התייחסת אליו פה כמתגבר ,גם לאור כל היציאות האלה..., רק גדל יותר,וכשככה בקלות גם פוסחים עלי כאילו אני שקופה, וממשיכים הלאה,ומאחלים חופשה נעימה. ונותרתי לבדי מאחורי מסך, עם הכאב שלי, כשלא מבינה...,למה ככה, וגם אם זו וירטואלייה, ובעיקר זה פוגע מאד. אז המסר הנלווה, שצריכה להבין מזה וממך, שאני כנראה לא רצוייה פה מבחינתך, או מה?? ועכשיו זה גם לא עוזר לי לשאול...,זהו.אתה כבר לא שם.ויקח עוד זמן עד שתחזור..,כשכבר לא יודעת גם האמת, אם גם כשתחזור,כבר אקבל כזה. מרגיש משפיל מפרק ומערער.

הי קרן אור, אי אפשר להתווכח עם ההרגשה, אבל אולי יעזור לדעת שעניתי לך, רק שבאותו ערב הייתה בעיה עם השרת שכתוצאה ממנה חלק מההודעות לא עלו והייתי צריך לנסות שנית ושלישית. ייתכן שהתשובה שלי אלייך לא נקלטה (אני זוכר בוודאות שעניתי). אז מצטער על החוויה הלא נעימה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית