חשוב שתבינו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2016 | 10:33 | מאת: ינשוף

בהודעות ארוכות שאתן כותבות אני הולכת לאיבוד . קוראת אותן וכאשר מגיעה לסוף רק זוכרת חלק או לא זוכרת כלום בכלל. מנסה לקרוא שוב ושוב אבל עדיין... אז כאשר אני מגיבה לכן אני מגיבה רק לחלק שנקלט אצלי. גם כאשר אני כותבת אני כותבת בקיצור כי אני מאבדת את הרצף והולכת לאיבוד. לא יודעת למה.

13/10/2016 | 20:53 | מאת: אביב 22

הכל בסדר ,את בסדר גמור יקרה אוהבת שאת מגיבה לי ולאחרות אוהבת שאת כאן .

13/10/2016 | 21:23 | מאת: -חנה

לי זה קורה כשמגיבה מהפלאפון ואין לי אפשרות לראות את ההודעה...

13/10/2016 | 21:25 | מאת: סוריקטה

הי ינשופי, כשאני חושבת על זה - המממ... יש לנו את אודי. אלוף בתמצות איכותי. ואנחנו אחראים על הפירוש :-) שלך, סוריקטה

13/10/2016 | 23:12 | מאת: רוני

ממש

הי ינשוף, אין בעיה לתמצת. או כמו שאמרה סוריקטה - אליפות בתמצות איכותי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית