חנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2016 | 06:30 | מאת: אביב 22

הכתבה ההיא .. ההאמת שלא חידשה הרבה . ברור כל אחד שעובד עם ציבור יודע איך הוא נוהג ,גם בישיבות צוות... אבל כדי לאזן ..https://g.co/kgs/qoplNj כל פעם שהקשבתי לשיר חשבתי שזה לתת את הלחי השנייה ...אבל זה מה שהמטפלים שלנו עושים ...אחרי או לפני שהם משתעממים מאיתנו למוות :)))))) שיהיו ימים טובים

13/10/2016 | 12:24 | מאת: חנה

יש לי קטע, אמנם פחת בשנה האחרונה, של לקרוא כל דבר שקשור לטיפול/ למטפלים. מעניין אותי (אם כי לא תמיד זה טוב בשבילי)

13/10/2016 | 18:32 | מאת: אביב 22

הי יקרה מדובר בשיר אדבר איתך של חוה אלברשטיין ...והכל בחיוך ואהבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית