שפע. שטף. שינוי. שנה טובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2016 | 07:18 | מאת: סוריקטה

הי אודי, אתה יודע, כשכתבת לבמבי על שפע בעלי החיים המצויים אצלך, מייד נפתח בי המקום הזה שרוצה לספר גם לך אילו יצורים יש כאן במתחם הבניינים שלנו. ויש יאוריות, ושלדגים, ותרנגולים, ומיינות, צוצלות, יונים ועורבים (ד"ש לך גלי), וחרדונים, חתולים וחולדים ועכברים, וקיפודים, חגבים וגמלי שלמה, ומושיות, יקרוניות התאנה וחדקוניות הדקל, אורי כדורי, חומני, זנב הסנונית והזחלים שלו, חרקים מעופפים וקופצים סטנדרטיים ועוד המון. חזיר הבר (וואו!) - עדיין לא (מרחיקים אותם עם צואה של אריות, כך הבנתי). ואתם יודעים - השינוי אצלי הוא גם בכך שאני גמולה מתרופות. המוח עובד באיזונים אחרים, גם שפת הגוף חופשייה יותר. אודי יקר יקר - האפשרות הברוכה הזו לנו - באמת המון נחת. כרגע אני חושבת מה אכין למטפל שלי לכבוד החג. שנה טובה. מחבקת, סוריקטה

29/09/2016 | 11:56 | מאת: הילה

סוריקטה איזה עושר של חיות של מינים שונים הנפש שלך עשירה ושומעים גם את הצלילות. שנה טובה שלך הילה

29/09/2016 | 13:49 | מאת: -חנה

וואו איפה את גרה? (: ואני חשבתי שאני גדלתי בכפר... נשמע שטוב לך ואת מתרגלת לשינוי או למציאות החדשה ללא התרופות... חמוד מצידך להכין לו משהו, אני לא ממש חשבתי על זה אבל לפני הפגישה הלכתי לקנות לה שוקולד שווה. היא הראתה שמחה כשהבאתי לה. שנה טובה יקרה!

הי סוריקטה, איפה אמצא אריה עכשיו?... באזור הגליל קל יותר למצוא חמורים. ואפרופו - היה אחד שהלך לחפש אתונות. דברים מעניינים אפשר למצוא... שנה טובה גם לך, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית