קודם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2016 | 00:26 | מאת: -חנה

חברה הייתה בדרך אליי ורצתה שנכין עוגה לכבוד החג, אמרתי לה/ הזכרתי כזה שיש לי יומולדת... והיא כזה וואי... ואז חמודה היא הזמינה עוד כמה בנות שקפצו לומר שלום. ואחיינים שלי חמודים התקשרו ושרו לי בטלפון היום יומולדת... (: וחברה שלי (שהיא גם השותפה שלי) שדי כעסתי עליה לפני שטסה, כי חשבתי שהיא לא מתייחסת אליי ונעלבתי ממנה, טסה לחו"ל לפני מספר ימים ובערב השותפה שנותרה הביאה לי משו קטן ממנה לכבוד היומולדת וזה ממש שימח אותי. ואמהל'ה זוכרים כאן שטסתי לפני שנתיים...? איזו תקופה קשה הייתה לי שם בחו"ל, בכיתי שם כל יום במהלך הטיול (גם קצת הצלחתי להנות),רק כדי לא להיות בארץ ביומולדת 30 שלי ובחג. והנה עברו להם שנתיים...

29/09/2016 | 10:45 | מאת: סוריקטה

הי חנה, כבר אמרתי שאת מתוקה וחמודה, והנה, אני חוזרת שוב על דבריי. יומולדת שמח וחגיגי, שלך, סוריקטה

29/09/2016 | 13:38 | מאת: -חנה

תודה יקרה! חנה

הי חנה, וכמה גדלת בשנתיים האלה :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית