סוריקטה יקרה אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 12:12 | מאת: אביב 22

את יודעת כמה את משמעותית עבורי , כמה אני אוהבת לקרוא את הגיגייך החשובים ..אלו שהם כבר שני צעדים קדימה .מזכירה לי שזה אפשרי הרגשתי את עצבותך ושימחתך לקראת החג . רוצה להיות אתך אולי זה ירגיש קצת פחות לבד... אוהבת אותך כל כך אשה יקרה רוצה לאחל לך עוד ועוד צמיחות אישיות עוד ועוד שתאפשרי לעצמך שתהייה לך שנה טובה ומתוקה שנה עם ברכות רכות וטובות שנה של חיבוק ואהבה , שנה של שלווה ושקט שנה עם שקט כלכלי ופרנסה טובה טובה ... את יודעת באחד הפעמים כתבת לי על רצונך בעזרה למטרות מסויימות אז כבר אז רציתי לכתוב לך . מנסיון שלי לפעמים העזרה מגיעה בערוצים שנראים לנו שדווקא שם אין צורך למשל עזרה באוכל או עזרה בלשלם עבור הטיפול ...ובעצם אם נלמד לקבל עזרה ולא נסרב לה נוכל לעזור לעצמיינו במקומות אחרים ...מקווה שאני ברורה מה שמתכוונתי לומר לך ולאחל לך שתקבלי עזרה ותילמדי כן לנתב אותה למקומות שנכונים לך ושכל מהוויייך רצונותייך וחלומות שלך יתגשמו לטובה .... אוהבת אותך המון ותודה על היותך את ובחיי .....חיבוק ענק ענק

28/09/2016 | 15:17 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מאד שמחה שאת כאן. הנוכחות שחל מחזירה בי חלקים חרדים לאיזון. ברכותיך מצויינות וטובות לי. היום החזרתי לעצמי גבולות - קבעתי תור לבדיקות וכדי לא להינזף מידי (זו מטרת קביעת התור) אני חוזרת להוריד קצת את הסוכר והשומן הרווי והולכת לכיוון הסויה גם :-) איכשהו כן מצליחה להיעזר, נראה לי. ואשמח אם תסבירי שוב בדיוק את הפיסקה ששאלת אם את ברורה לגביה. מניחה שהבנתי, רוצה לאמת, בסדר? חיבוק ענק ענק בחזרה, סוריקטה

28/09/2016 | 18:04 | מאת: אביב 22

באמת אפילו לא יכולה להסביר לך עד כמה .. אנסה נניח שפלוני עוזר נותן לך כסף לטיפול ואת מסרבת חסמת את העזרה מהיקום . כמי שאומרת אני הכי טוב יודעת מה אני צריכה במקום להגיד תודה ולהשתמש במשאבים שלך למקום שאת צריכה כי הרי עכשיו את חופשייה מלהשתמש בהם עבור הטיפול. אישית למדתי להגיד כן עבור כל עזרה (במידה והיא לטובתי ). מקווה שיותר מובנת ...קשה לי במדייה ועכשיו מהפלא אז בכלל....חיבוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית