משהו הזוי שמשתלט עלי... :(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 15:01 | מאת: .במבי פצוע..

אודי וכולם, ... לא יודעת אם שיתפתי אתכם, יש לי במרפסת עץ פיקוס. גם אדניות. אבל עץ הפיקוס הוא לא סתם עץ.. הוא ממש ממש עץ משוגע... אני מתה עליו... הוא ממש ממש גדול וכבר מזמן פרץ את נמיכל בו "נולד".. הצמדתי לידו אדנית גדולה מאוד וכשהשורשים שפרצו החוצה היו עדיין רכים,שתלתי באדנית הצמודה.. לא משנה.. בקיצור, המרפסת שלי נראית קצת כמו גו'נגל.. גם הציפורים והיונים באות לשתות וסבבה לי.. אבל... מלפני שבוע בערך (????) גיליתי חשופית (זה החילזון האפור/ירקרק/צהבהב הארוך, הרך הזה שמלא במים עם שני מחושים שזוחל וגורם לך רצון להקיא ובו זמנית מקפיא לך את כל נימי הדם בגוף) כמעט ומתתי... פתחתי ויקיפדיה והיה כתוב לפזר מלח... רוצה שתדעו, מה זה לא מתאים לי לעשות כזה דבר.. אבל הפחד והגועל וחוסר האונים גרמו לי לקחת מלח,לסובב את הראש ולפזר עליו מלח... כן.. אתם לא צריכים לומר לי.. אני יודעת לבד.. זה נוראי !!!! האכזריות בהתגלמותה !!!! כשסיפרתי לאמא צביה,היא הציעה לי לבקש מבן זוגי שיאסוף בכף אשפה ויזרוק.. כל כך פחדתי שאראה שוב חשופית אז בחרתי שלא להשקות את הצמחים שלושה ימים שלמים !!! אתמול כבר לא יכולתי יותר, הרגשתי שאני נקרעת, רציתי שיקחו ממני את כל הצמחים.. אני לא יכולה שלא להשקות אותם, זה חזק ממני.. אמרתי אז לאמא צביה, אם יקחו ממני את הצמחים ,לא אשקה, אם הם נמצאים אז זה חזק ממני, אני לא יכולה שלא להשקות אותם.. ושלושה ימים שלמים לא השקיתי אותם !!!! אתמול בערב כבר לא יכולתי יותר והשקיתי אותם... גם לא יכולתי בלילה להתעלם ופתחתי את התריס לראות אם יש שוב חשופית.. וראיתי, ראיתי 3 חשופיות !!!!!! 3 !!!!!! כמעט ומתתי. ממש לא נשמתי, ושוב, פיזרתי עליהם מלח... הם עדיין כזה חצי תלויים ,חצי מומסים כזה.. לא מסוגלת להתקרב אליהם.. היום אצל אמא צביה הייתי כל הזמן עם עיצבונים בכל הגוף.. לא יכולתי להרגע,לא יכולתי בכלל לנוח אצלה.. ודיברנו, ואיכשהו שוב עלה הסיפור עם אח שלי הגדול.... זה שפגע בי מינית כשהייתי ילדה בת 10.. אוףףףף.. אודי וכולכם, מה עושים עם חשופיות שגורמות לחנק ורצון להקיא ובו זמנית מקפיאות את הדם בגוף מרוב פחד.. אני רוצה/חייבת/מוכרחה להשקות את הצמחים, להשקות את עץ הפיקוס.. אני לא רוצה לרצוח את החשופיות !!!!!!! אני כן רוצה לרצוח את החשופיות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אמלא אותן לגמרי במלח !!!!!!! אני אשרוף אותן !!!!!!!!!!!! אני רוצה למות !!!! קחו ממני את כל החשופיות שחודרות לשטח הפרטי שלי ללא רשות !!!!!!!!!!!!!!!!! שימותו !!!! מגיע להן !!!!! הן לא עשו לי שום רע ,לא מגיע להן כזה סבל !!!!!!! די !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28/09/2016 | 18:47 | מאת: אביב 22

אין צורך להשתגע אין צורך להשמיד אף אחד הם באות בערב והולכות במהלך הלילה בבוקר על פי רוב הם לא שם מכירה את הרגשת הגועל את ההרגשה שהם באות ואיכס יש רצון להרוג אותן באמת אפשר לאסוף ולהעביר אותו או למצוא פתרון אחר . המעניין הקישור לאחיך שזה זרק אותך ואולי אהובה לא הם מה שמטלטל אותך כי אם הזכרונות והחגים איתך מחבקת

28/09/2016 | 19:01 | מאת: מיכ

במבי יקרה! זוכרת שספרתי שבגן יש גינה...הילדים משקים, מטפלים וכו'. שנה שעברה הגיעו חשופיות כאלה וחלזונות ממש גדולים והחלו לכרסם את החסות ומלא חורים ענקיים!!! פחדתי על החלזונות ובסוף העזתי לשים מלח מסביב לערוגות אבל לא לפני ש... (תארי לך את המראהועוד בגן שהילדים..)בקיצור העלינו את הבעיה עם הילדים, בגן חובה, הילדים דאגו להוציא אותם החוצה מעבר לגדר והחלטנו יחד רק אם ממש לא נוכל להם ולא נוכל עוד להעבירם מעבר לגדר...או לאכול מהערוגות נצטרך לטפל במלח, וכך היה כשלבסוף שמנו מלח...אבל הסייעת דאגה בבוקר להוציא אותן לפני שהילדים באו, כך שהרעיון של אמא צביה ממש נכון עבורך גם. בהצלחה והמשיכי להשקות למרות הכל....אחרי הגשם הראשון במילא הן מופיעות :( שנה מתוקה.

28/09/2016 | 19:11 | מאת: סנופקין

אוי במבי. לבכות. נהיה קשה לנשום ומלא מלא דמעות. זה לא החשופיות... הייתי מחבקת אותך, מחבקת את העץ המדהים שלך.

28/09/2016 | 20:24 | מאת: סוריקטה

הי במבי יקרה, אני עובדת בגינון ונחשפת לחשופיות (אחלה משחק מילים יצא), לעשרות מהן מידי יום. בערמות. מלח - בחיים לא, ההתעוותות שלהן בעיניי מתפרשת ככזה סבל. אני תופסת אותן עם כפפות והן עוברות לגור בחצר של השכנים... עד שהן זוחלות חזרה. הביוב מלא במלאן ת'לפים כאלה. הן נמשכות למים. השכנות שפוחדות לפנות כל מיני דברים מוזרים קוראות לי, ואח"כ אומרות לי שזו עבודה של גבר. ואני אישה... זה קונקרטית. רגשית, וואלה, זה כבר יותר מורכב. אלו אסוציאציות מעלות בך החשופיות? שלך, סוריקטה

הי במבי, יש לי מלא חיות בגינה, לא דווקא אלו שאני מגדל: חשופיות שזוחלות על שביל הגישה, חלזונות, משפחה של חולדים, עקרבים, נדלים, פרפרים ומלא חרקים. לאחרונה חזיר בר מצא את דרכו אלי. אני מוקסם מהשפע, אם כי לא כולם רצויים בבייתי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית