סנופקין ואודי גם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/09/2016 | 08:20 | מאת: סוריקטה

הי סנופקין חביבה ורבת חכמה, פליז, אל תתקפלי כי פתחתי עבורך הודעה. כלומר, אפשר קצת, אבל להסמיק ולהתיישר, טוב? אז בשקט. ששש... סנופקין - גם אני ראיתי (ומניחה שגם אודי, שמן הסתם קורא את ההודעות טרם העלתן) ומאד התחברתי למילותייך. את נותנת לי כוח. גם את. יחד זה מרגיש בעל נפח. סינרגיה. אודי, אני מקווה שזה עושה כיף גם לך ומגדיל נחת. הקבוצה צמחה קצת? שנה טובה, סוריקטה

28/09/2016 | 15:00 | מאת: אביב 22

הי סנופקין מצטרפת למילים החכמות של סורקיטה ורוצה להוסיף..מאוד אוהבת את מה שאת כותבת תמיד מחזק ופותח עוד ועוד ערוצים והייתי שמחה עם גם היית כותבת על עצמך , נותנת גם לנו את האפשרות להיות איתך ...

28/09/2016 | 19:04 | מאת: סנופקין

רגע לפני שאני יוצאת לנדודי. מודה לך מאד על המילים ועל שאת חולקת זאת איתי. ככה נכון לי לעכשיו. מרגישה שכותבת על עצמי הרבה, אולי אפילו יותר מידי. גם אם זה בין השורות. שנה טובה, שנה של חיבורים.

28/09/2016 | 16:34 | מאת: סנופקין

שלום לך סוריקטה אהובה. תודה שראית ושאת רואה, תודה על נוכחתך המחזקת. יש לך עין טובה ממש. לפני כמה ימים שמעתי משפט פשוט וברור כל כך: "מי שמאירים אותו הוא מואר" כ"כ יפה, כ"כ נכון, כ"כ מרפא. אני מרגישה שאת מאירה פה באור טוב ורך, גם בדברים הלא פשוטים שצריכים להיאמר. תמיד מרגיש לי שזה מהמקום המאיר באהבה. לכבודך: https://www.youtube.com/watch?v=H3Jlrjstbos&list=PLfPhO1zMeWcuLOSjBbj3KS781jTnxmrB4&index=3 מרגישה שהייתי פה קצת יותר מידי לאחרונה ואולי צריך לצאת לאיזה מסע נדודים. שנה של חיים טובים, לך סוריקטה יקרה, המשך צמיחה וחיבור לנקודה הפנימית שלנו. שנה טובה לך אודי, תודה על השקעתך הרבה ועל האכפתיות, שתראה ברכה והצלחה בכל מעשיך.

28/09/2016 | 19:35 | מאת: סוריקטה

הי סנופקין, גם אני מרגישה שנכחתי כאן מידי וחושבת לקחת אחורה ולהצטמצם. מקווה שאולי חופש ראש השנה יסייע וירגיע. מצטערת על הזרקור, אם כך הורגש. אולי אדליק מעת לעת נר קטן. תודה, יקירתי, סוריקטה

הי סוריקטה, אני מאוד שמח לניצני הבשלות הקבוצתית שמתגלים כאן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית