לאה סוריקטה וכולם ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 14:57 | מאת: אביב 22

לאה העלת שאלה חשובה ומעניינת ...ואת סוריקטה כתבת שהיית רוצה עץ של עוד חברי הקבוצה ..אז בשוונג שגם ככה מרגיש כמו השתלטות על הפורום היום ... <3 עונה לכן , קירבה ופגיעה ... מינית זה אחד הדברים היותר קשים מבחינתי בן ניתוק מוחלט שאני לא שם בכלל ...עד קושי מאוד גדול היום בתהליך האינטגרציה הזה ...שעדין אני שם והגוף לא אבל ממש לא ... מגע , גם הוא לא פשוט חיבוק בן חברות סבבה , חיבוק כזה שאני יכולה להתגונן בתוכו , חיבוק שיהיה בו נוכחות מינית אני יעלם ולא יהיה ניתוק מוחלט ...בטיפול הקודם הבנתי פתאום שללחוץ יד לשלום למטפלת מפחיד אותי , מה שנראה טריווילי בחיי היום יום . ופשוט הגעתי יום אחד הושטתי יד קדימה ואמרתי נעים מאוד קוראים לי ...זה טילטל את כל הגוף ברמות שאין כאלה בכלל ... בקשר לחברות כמו כאן ..קשר ... הרבה מדובר בו בימים האחרונים , נראה לי שהחגים מביאים איתם את הקושי בקשרים . אישית קשרים אמיתיים לא וירטואלים עם בני האדם מצטמצים רק למה שהכרחי ...משפחה , עבודה , לימודים וגם זה עם יד מושטת קדימה לשמור ולהגן על עצמי . לא באמת קשר אמיתי כי אם בעיני יותר וירטואלי מכאן ...די פשרה שהשגתי עם החיים להיות ולא ... לא פשוט בהחלט לא פשוט , אבל המרחב כאן נראה לי כמקום כמו שכתבה לי פעם גלי החכמה . מקום שמאפשר ללמוד ,לצור כל מיני קשרים עם כל מיני סוגי אנשים ..להעלב ולהגיב או לבחור שלא יראו זאת . לאהוב או לא , להתרגש עם השני עד כדי צימצום המרחק מבלי שיהיה מסוכן ... מבחינתי האישית (תודה אודי :) ) ליצור קשר עם גבר בעל מעמד שלא יהפוך למאיים ומיני.. להרגיש פחד מהתנהגות של אנשים לדבר על כך ובידיעה די ברורה שזה מטלטל את הפנים אבל לא באמת מציאותי .... לאה , כתבתי לך כבר כולנו פוחדות מקשר ...לכולנו זה קשה . אבל מה האלטרנטיבה להשאר לבד , אז מרטיבים את הרגליים .. ומכאן אולי נוסיף לעצמיינו שנה של חיבור לגוף . שנה של מגע , של להיות ולחגוג את היותיינו ...

28/09/2016 | 19:02 | מאת: מיכ

מצטרפת....האלטרנטיבה להיות לבד, קשה מנשוא!!!! לפחות עבורי

28/09/2016 | 20:28 | מאת: סוריקטה

הי אביב, וואלה איזה קצב הולך פה היום. האם הפורום בסוג של קתרזיס? ואולי דיברתי שטויות... כן, יש לי קשרים טובים עם כמה וכמה אנשים הסובבים אותי. יצרתי לי סביבה כזאת. ובכל זאת, נראה לי שאני איכשהו סוג של אל-תיגע-בי (זה היה גם כינויי הקודם כאן, בראשי תיבות באנגלית). עדיין איני נמצאת במעגל קירבה ראשון של שום נפש בעולם. ... סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית