חנה אהובה ויקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 13:16 | מאת: אביב 22

דואגת לך , בגללך למען האמת פתחתי מההתחלה את ההודעה שכותרתה אבודים ... לא מתאים לך לא להיות כאן לפחות לקראת סופי שבוע האמת שגם מרגישה אשמה כלפייך שכתבת לי אז מזמן בעץ של היחד , וכשזה עלה אחרי לא הגבתי לך ...חשבתי לעצמי שבהודעה הבאה שלך אודא לך על כך ..ושאני כל כך אוהבת את התגובות שלך . אותו יום ראיתי שדווקא הגבת להרבה ... היום החלטתי לחפש אחורה ומצאתי הודעה שלא ראיתי באותו יום , זה מחזק לי עוד יותר את ההרגשה . (אולי אני טועה זה בכל זאת וירטואלי ) שנעלבת מאיתנו , נעלבת מאיתנו כקבוצה אולי גם התגובה של אוד וחוסר התגובות שלנו רק הדגישו את זה , שאת מבקשת בכל מאודך שניראה אותך ...ואנחנו כשלנו ולא ראינו . חנה אהובה הכי בעולם מכירה את ההרגשה ...ומבקשת את סליחתך שלא ראיתי שלא הייתי איתך בכאבך ... יודעת שלא תמיד את פותחת את כל ההודעות ולכן חושבת שאולי לא פתחת את ההודעה אבודים ...אז שוב מבקשת ממך חנה השמיעי קול ...אני באמת באמת דואגת לך את חשובה לי . חיבוק ענק

28/09/2016 | 15:53 | מאת: סוריקטה

חנה, גם אני חושבת עלייך מאד. אביב, אולי את קצת מרגישה יותר מידי אשמה? אני מזכירה לך - את לא אשמה (את יודעת, ובכל זאת אני מזכירה :-)) שלכן, סוריקטה

28/09/2016 | 17:00 | מאת: חנה

ריגשת אותי ממש עכשיו... ואני כמעט בוכה אבל בדיוק נכנסתי לקנות איזה משהו בקניון אז פחות מתאים כאן... אני מאוד מתגעגעת לכאן אבל לא ידועת להסביר. לא בטוחה אם יודעת ממה נעלבתי אם בכלל... יכול להיות שהרגשתי לא קשורה וראיתי את ההודעה שלך אבודים, אני עדיין קוראת... לא פשוט להיגמל(: תכף אכתוב הודעה משלי.... תודה מתוקה, את ממש ממש מקסימה! חנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית