אנשים טובים ויקרים שבבית החם הזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2016 | 12:19 | מאת: אביב 22

כן יקרים אתם עבורי כמו משפחה יודעת ששמתי אותו כאן המון פעמים , אבל זה אחד השירים הכל כך אהובים ומרגשים ...באמת תודה על היותכם כולכם בחיי ... כן אני רואה (סנופקין יקרה ) ומכולם כולם לומדת ונעזרת ... רוצה לאחל לכם שנה טובה , שנה של בריאות נפשית ופיזית , שנה של צמיחה והתפתחות , שנה שקטה ושלווה ..שנה של אור ושפע , שפע של חלומות , רצונות והגשמת מטרות ...שפע של אהבה ... אוהבת באמת באמת https://www.youtube.com/watch?v=AhifdAu6Iq4

28/09/2016 | 15:55 | מאת: סוריקטה

אביב, את כל-כך יפה. שנה טובה טובה! סוריקטה

28/09/2016 | 19:05 | מאת: מיכ

תודה שאת כה רגישה ורואה את כלנו :) שולחת לך בחזרה חיבוק כזה שמתאים לחברות וירטואלית, אוהבת המון!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית