שנה טובה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/09/2016 | 08:28 | מאת: סוריקטה

הי כולם, מרגיש לי שאפשר כבר להתחיל לברך. מה נאחל לעצמנו? (שאלה שאשאיר גם לעצמי לחשיבה) סידרתי לנו ולסביבתנו את הגינות המשותפות. ציפורים חדשות מגיעות, עלים מתחילים לבצבץ סתיו. כיך לראות גם אחרים מתכוננים לאווירת החג. עושה קצת לבכות בלב. שלכם, בינתיים, סוריקטה

26/09/2016 | 21:04 | מאת: סוריקטה

אני לבד בחג... שנה טובה אנשים יקרים וכל היצורים. סוריקטה

26/09/2016 | 22:49 | מאת: אביב 22

אוהבת אותך המון וזה רק בנתיעם לא בטוחה שעוד יעלה היום

26/09/2016 | 21:50 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה אהובה, רוצה להיות על ידך ,טוב ? בעץ שפתחת, פשוט לשבת על ידך ולהיות.. זה לעכשיו.. זה בסדר, נכון ? שלך, במבי.

27/09/2016 | 07:57 | מאת: סוריקטה

הי במבוש, בטח. להיות ליד. הכי. שלך, סוריקטה

26/09/2016 | 22:31 | מאת: שירה

יקרה ואהובה עד מאוד, רק לאמר שאת בליבי ולהיות לצידך בסתיו הזה עם השלכת והציפורים.

27/09/2016 | 07:56 | מאת: סוריקטה

הי שירה מתוקה, אוהבת אותך בחזרה. מזמינה אותך לבוא - יש בשפע. מחבקת, סוריקטה

26/09/2016 | 22:43 | מאת: לאה.

אבל פוחדת... אז חושבת לי ולא מבינה איך נשים שעברו פגיעות קשות עדיין מצליחות להתקרב ולהיות

27/09/2016 | 07:55 | מאת: סוריקטה

הי לאה חביבה, כל כך מתרגשת שהצטרפת לעץ. כל כך נוגע ללב. גם אני שואלת שאלה דומה. היום, אחרי שנות טיפול, אני קצת מתקרבת. קצת. עדיין לא ברמה אינטימית בכל הקשור למיניות, למשל. אבל אולי עוד תהיה מוכנות שהיא. אשמח מאד אם בנות אחרות תצטרפנה לדיון ולנושא שפתחת. חיבוק, סוריקטה

28/09/2016 | 15:18 | מאת: אביב 22

עכשיו , שסורקיטה הגיבה לך ..רוצה להגיד לך שריגשת אותי ואפילו מאוד ...רואה את הנסיונות שלך להתקרב ..זה מחמם את הלב

הי סוריקטה, הרבה ברכות ובהרבה רכות. שתהיה שנה משמעותית וטובה... אודי

27/09/2016 | 08:00 | מאת: סוריקטה

הי אודי, תמיד כשאני כותבת את המילה 'ברכות', איני יכולה שלא לשים לב לכך שניתן לקרוא אותה גם במובן של ברכה וגם במובן של רכות. בדיוק כמו שכתבת. :-) סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית