אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/09/2016 | 12:53 | מאת: .במבי פצוע..

רוצה לשתף אותך.. נכון שהגעתי לאמא צביה ? אז כשנכנסתי לחדר תפס אותי גל חזק של קרם הידיים שלה שהיה בכל החדר. עכשיו, הבנתי שאמא צביה השתמשה בקרם הידיים ממש לפני שנכנסתי לחדר. זו לא פעם ראשונה.. הרבה פעמים כשאני נכנסת לחדר זה הדבר הראשון שתופס אותי, הריח שלה, של קרם הידיים שהיא משתמשת. (אפילו כשהיא שאלה אותי לפני שנסעה לחו"ל מה אני רוצה, עניתי שאולי את קרם הידיים שלה, שאוכל להריח אותה כשלא תהיה אבל היא לא הסכימה ,אמרה שזה לא נשמע לה רעיון טוב) בכל אופן, כשהריח הזה תפס אותי ,פתאום יצא ממני כזה בכי ואז אמרתי לה שהריח הזה.. הוא כזה אמיתי. הוא ממש ממש. וגם אם כל העולם יעשה לי "נדמה לי" לא יצליחו לקחת ממני את זה. ואמרתי לה גם שכשפתחה את הדלת וראיתי אותה ,איכשהו היא הרגישה לי כזה לא ממש אמיתי.. כאילו כזה שאי אפשר לגעת ממש. ובריח הזה יש ממש ממש משהו של ריצפה, ואז שיתפתי לגביך עם מה שנפגעתי והכל..ומה שכתבתי לך וענית וכו' והוספתי שגם היא (אמא צביה) בהרגשה עשתה לי אותו הדבר ..בקיצור, כל מה שכתבתי לך בבוקר.. ואז אודי, לא יודעת איך זה קרה, אמא צביה דיברה כל מיני ופתאום הצלחתי להבין משהו. אני חושבת שאני מבינה למה התכוונת אודי, ותגיד לי אם באמת לזה התכוונת,טוב אודי ? אתה למעשה לא התכוונת לעשות לי "נדמה לך " ברגשות, כלומר, לא התכוונת להגיד לי :"במבי ,את לא נפגעת ממני,את לא שמעת ציניות ולעג ממני, כל מה שאת שמעת,זה אכן שמעת !!!! כך באמת הרגשת !!!!!! אני לא מתווכח איתך במבי על זה שכך את הרגשת !!!! מה שאני אודי אומר לך במבי זה שאני אודי לא עשיתי /לא התכוונתי למה שאת חווית. כלומר , אני אודי - סובייקט את במבי -סובייקט ויש מקום גם לאמת שלך במבי וגם לאמת שלי , ואף אמת לא מבטלת אמת אחרת ולא עושה לאחר "נדמה לך" זה נכון אודי ? וואוו... הזוי.. ממש הזוי אודי, אתה צריך לראות אותי עכשיו, אני מזיעה לגמרי... וזה הזוי... למה זה היה לי כ"כ קשה ? כ"כ משונה ,מוזר... ואתה יודע אודי ? אחרי שפתאום הבנתי ממש ממש בלב את כל זה, הרגיש לי פתאום כזה משהו רגוע.. ואז, כמו שקורה כזה הרבה פעמים אצלה, שאני שוכבת על הספה ,על הכרית, ומכוסה בשמיכה הזו, אז אני בכזה.... לא יודעת להסביר אודי.. זה כזה... אתה כזה מסתכל על השטיח והצורות כזה נעלמות ואתה רק רואה כזה צבעים בצורה לא ברורה כזה.. לא יודעת להסביר אודי... ההרגשה היא כמו כזה באינקובטור... שקט טוב כזה.. רוגע , שלווה כזו... ואחרי זה שאלתי את אמא צביה אם זה נקרא שאני אוהבת אותה ? ואז היתה לי השאלה, מה זו אהבה? ועכשיו אודי יש לי את אותה שאלה גם אליך, זה נקרא שאני אוהבת אותך ? ומה זו אהבה אודי ? שלך-במבי.

26/09/2016 | 09:08 | מאת: ינשוף

אני מעריצה אותך מאוד באיך שאת יודעת לבטא את עצמך במדוייק במילים.. מזדהה עם כל כך הרבה על מה שכתבת הריח.... מטפלת שלי היתה שמה בושם מסויים וזה גרם לי לבכות( לא בהכרח ממקום לא טוב) אחרי שספרתי לה היא הפסיקה לשים... אני חושבת שבריח יש משהו שמתחבר למשהו מאוד ראשוני- אולי הריח של אימא שמרגיע את התינוק שלה...?? לגבי אהבה.. לא באמת יודעת... מחכה גם לשמוע מה שאודי יכתוב.. כאן יחד איתך.. ינשוף

26/09/2016 | 19:12 | מאת: אביב 22

ריח ....כמה הזכרת לי בגעגוע בתור ילדה הנוכחות של אמא הייתה רק לפי הריח של קרם הידיים שלה ... עכשיו שאני חושבת על זה כמה זה עצוב שזאת הייתה הנוכחות שלה בחיי ...ריח ,ולא יותר ...חיבוק

הי במבי, קודם כל - זה בשבילך: https://www.youtube.com/watch?v=7JJ38cZFUio שנית: זה מקסים בעיניי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית