צדדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2016 | 22:10 | מאת: אביב 22

נאבקת עם עצמי לא להיות רק עם גוון אחד שחור כל הזמן . נאבקת להשאר ולא להעלם במרחב נאבקת לא להכנס מתחת לשמיכה ולא להיות נאבקת לאחוז תקווה ואמונה למרות הכאבים שלא מסתיימים...גוף ונפש אז לפחות להגיד לכם תודה שאתם כאן ולאחל לכם שבת רכה ונעימה

25/09/2016 | 09:19 | מאת: ינשוף

כמה מאמץ דרוש לנו לשאר נוכחת לקום בבוקר, ללכת לעבודה, להיות בשביל האחר לפעמים זה פשוט מרגיש יותר מדי.. לפעמים אולי אפשר לנוח קצת לקחת פסק זמן לנוח- לשאר בבית , להרגיע את החלקים שבתוכינו המסע שאנחנו עוברים לא פשוט(אפילו קשה) תתייחסי לעצמך ברכות ובחמלה... המון חמלה כאן יחד איתך- מקווה שהשבוע יהיה יותר קל .. איתך, ינשוף

26/09/2016 | 00:32 | מאת: אביב 22

הלוואי ויכולתי .. לפעמים זה כל כך מפתה ....זה לא פשוט כל כך . את שאר הכובעים שלי לא מעניין שאני מטופלת ...מסע מעייף תודה שאת איתי חיבוק

25/09/2016 | 09:20 | מאת: סוריקטה

אביב יקרה, התפספסת בשלוש דקות, ונראה שנותרת חנוקה והלומה. קצת סיבוב מסוכן לכתוב על הגבול. וכמה היינו רוצים. אנחנו כאן, ותודה שאת כאן. מנוחה ושלווה לכולם, תחילת שבוע רגוע. שלך, סוריקטה

26/09/2016 | 00:29 | מאת: אביב 22

לא ידעתי שאודי כבר ניכנסת אם הייתי יודעת לא הייתי כותבת .. לקח לי שעות לכתוב ולמחוק מתוך הרגשת ניראות מוגזמת ...אבל הכל לטובה ,שמחתי שאודי שלנו ניכנס בשעה נורמלית ולא אחרי חצות .. חיבוק לשבוע חדש

25/09/2016 | 09:45 | מאת: אביב 22

אודי וכולם ... שבוע טוב ומבורך שבוע מלא שימחה ...ולמה כאן ולא חדש כי ...אני כל כך שמחה על התגובה שלי על ההודעה שלא עלתה. שמחתי אודי שניכנסת בשעה שפוייה שמחתי שאני לא מתפצלת ,שלא מרגישה כמו אחת שלא ראו אותה שידעתי להאחז בענפים קודמים ישנים שהשארתם כאן עבורי ... תהליך ואני כל כך שמחה עליו.... ושיר ששמעתי אתמול וישר חשבתי על כאן אודי יקר מוקדש בהמון אהבה לך , על כך שאתה מאפשר עוד ועוד ... https://www.youtube.com/watch?v=b9Hs0LIVmvM וסוריקטה חשבתי עלייך , ירד כאן היורה ובלב ניגן אז לך ולכולן שבוע קסום .... https://www.youtube.com/watch?v=HSR40XoN12w

26/09/2016 | 08:01 | מאת: סוריקטה

חיבוק אביב יקרה, כן ירבו. וכן ירבו רגעי נחת, שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית