היום הוא חזר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/09/2016 | 18:46 | מאת: הילה

עדיין חולה וסובל אוף קשה ככה

26/09/2016 | 06:59 | מאת: סוריקטה

הי יקירתי, באמת מאד מאד קשה :-( איתך בשברון הלב, סוריקטה

26/09/2016 | 08:51 | מאת: ינשוף

חולי בשבילי הוא זמן לתת לגוף לנוח.. נכון שממש לא כיף להיות חולים ... מאחלת לך רפואה שלמה במהרה... איתך , ינשוף

26/09/2016 | 09:58 | מאת: קרןאור

הי הילה אווו.ככ קשה.

26/09/2016 | 12:48 | מאת: .במבי פצוע..

וואוו... אין לי כ"כ מה לומר.... האמת היא שזה משתק אותי מפחד... מזכיר לי איזו כתבה ישנה שכתבה נרי לבנה על יורם חזן המטפל שלה.. וואו... אני כ"כ מקווה שהמטפל שלך יתחזק ויחלים לחלוטין והכל יחזור למקומו ותחזרו להיות כמו עד עכשיו... נותנת לך יד עם מתאים.. מאחלת לכם שנה טובה ומבורכת ובריאות טובה ואיתנה !!! איתך, במבי.

26/09/2016 | 16:49 | מאת: ינשוף

סליחה שלא הבנתי אותך !!!! עכשיו מבינה שמדובר במטפל.. מקווה שהוא ירגיש טובבמהרה איתך, ינשוף

26/09/2016 | 19:15 | מאת: אביב 22

וכמו שכתבתי לך באבודים ...את כל כך צמחת וזה מדהים איך בכל זאת בתוך הקושי נשארת לצוף . אוהבת אותך ,איך העבודה ,הלימודים חיבוק ענק ושנה טובה טובה ומתוקה

26/09/2016 | 23:09 | מאת: הילה

היי לכן, ינשוף, קרןאור, אביב, במבי אהובה, סוריקטה ואביב.... איך ריגשתן אותי בתמיכה שלכן..... אוהבת אתכן... אני עוברת כל יום ביומו.... אין לי מילים אתן מדהימות.... לא יכולה לכתוב לכל אחת באופן אישי... שנה טובה וצמיחה לכל אחת מיכן... הילה

הי הילה, אבל יש כיוון התאוששות וזה טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית