לגולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/09/2016 | 17:59 | מאת: לאה.

לא יודעת מה קרה אבל אני לא מצליחה להכניס תגובה להודעה שלך. הפנית את השאלה לאודי, אבל אם מתאים לך אביא את ההרגשה שלי. אני מרגישה בבטחה שמטפל קרוב יהיה איתי עד הסוף גם במקרה כמו שהזכרת. רק עם הכלה וללא תרעומת. אם תרצו תוכלו להעלות את נושא ההסתרה של עניין מסעיר שכזה שלא עלה בטיפול. אם תרצו, או נכון יותר - אם תרצי. המטפל יכול להציע, ההחלטה היא שלך. לכל אדם יש את המרחב שלו הוא זקוק, ובמקרה הזה - זהו המרחב לו היית זקוקה. אני מאמינה שההסתרה הזאת היא חומר טיפולי רב ערך, אבל, כל מה ששלנו הוא שלנו, והמטפל הוא שם בשבילינו. ואולי אני מידי אידיאליסטית.... בכל מקרה, זה מה שהייתי מצפה שיקרה, וזה מה שאני מאמינה שנכון שיקרה. ואם תרצי.... זאת רק הדעה שלי. וגם אני אמורה לתת מרחב לך ולו ולכולנו, כולל מקום לדעות ושיטות שונות משלי

27/09/2016 | 09:00 | מאת: סוריקטה

לאה לאה, מצטרפת אליך. יופי כתבת. יש לי עוד מילים לומר לגולם. מניחה שתבואנה בהזדמנות. בינתיים, במכוון, השארתי מקום. לך. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית