עצבות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2016 | 12:17 | מאת: אני38

שלום לא מוצא את מקומי בחברה. סובל מהצקות בעבודה עוצר את עצמי לא להיגרר לאלימות פיזית. מחליף עבודות בקצב של 1 ל3 4 שנים. חייב לדבר עם מישהו

25/09/2016 | 09:59 | מאת: אביב 22

הי אני ....שומעת את העצב שלך עד כאן . השם הזה אני כל כך משקף את מה שכתבת , כאילו ללא נכוחות אישית כי כולנו אני ... ריגשת אותי עם המשפט הזה שאתה עוצר את עצמך לנהוג באלימות , נוגע אנחנו כאן ..אשמח אם תשתף יותר בכאב במה שנכון לך , מקווה שאצליח להיות אוזן קשבת לעצבות ואולי אפילו להראות שבחיים האלו יש גם ניצוץ של שמחה .

שלום לך, אתה מוזמן לשתף כאן. במקביל - כדאי לפנות גם לאיש מקצוע שינסה להבין מה מוקד הקושי ולסייע לך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית