חרדת בחינות מתמשכת מגיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2016 | 12:13 | מאת: JULIA

הגעתי לטיפול פסיכולוגי למען לטפל בחרדות בחינות אך לאחר כ10 טיפולים לא חל שום שיפור. המצב הוא כזה שאני בת יחידה ובכל פעם שאני נתקלת במבחן שהוא חשוב לי למשל טסט פסיכומטרי מבחנים באונ וכו אני נכנסה לפאניקה בכי בלאק האוט מוחלט במהלך הבחינה. ולפנייה אני כולי על קוצים לא מצליחה לישון כמו שצריך אפילו אם לוקחת תרופות טבעיות להרגעה. אני מרגישה בחילה ומידי פעם גם מקיאה באמצע המבחן. אני בסטרס מתמשך. ולא אוכל לשרוד כך תואר כי הציונים שלי נמוכים כי לא מצליחה לשלוט במצב. מה ניתן לעשות בנושא? האם יש טיפול ושיטה טובה ומומלצת ? האם היפנוזה יכולה לעזור?

שלום ג'וליה, היפנוזה יכולה מאוד לעזור, מנסיוני - יותר מכל דבר אחר. אודי

26/09/2016 | 20:35 | מאת: JULIA

מה עוד ניתן לעשות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית