הכל השתפר למחרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2016 | 06:10 | מאת: מימה

הסערה בי נרגעה

הי מימה, אני שמח לשמוע. אני גם סקרן כיצד יתקבלו דברייך אל מול נסיונות ההתקרבות של חברות כאן. לי זה נראה כהדיפה וכהתייחסות מאוד אינסטרומנטלית לאנשים כאן. אני מוצא את זה קצת מעציב. אודי

23/09/2016 | 07:07 | מאת: סוריקטה

הי אודי הלבבי, מצטרפת להרגשת העצבות אותה תיארת. אזרתי עוז ואכתוב גם אני. הרגשתי לרגע שאנחנו נבחרנו לשמש כאסלה. ואיכשהו, נראה לי שלא מגיע לנו. במיוחד לנו ודווקא כאן. מימה, חושבני שזה כן מצליח להעליב, ואולי חלקנו פחות יסכימו לקבל מערכת יחסים כזאת. נעצבתי גם אני. תודה על התמיכה, אודי יקר, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית