טיפול בטראומה מינית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2016 | 16:57 | מאת: פ.

שלום עלו בי כמה תהיות בנוגע לטיפול בטראומה מינית. 1. האם העובדה שמטפל כלשהו אינו מתמחה (עד כמה שידוע) ספציפית בנושא הזה צריכה למנוע ממני לפנות אליו? 2. האם זה בהכרח אומר שהוא לא יכול לטפל? 3. האם ישנו סיכוי שהמטפל יחליט ש"זה לא בשבילו" ויפנה אותי לקולגה שלו גם אם זה נחשף עמוק בתוך הטיפול ולא בתחילתו והקשר בינינו כבר התבסס? תודה מראש פ.

שלום פ., איני בטוח שהבנתי את התמונה. זה טיפול קיים ומבוסס? אם כן - צריך להעלות את השאלות הללו במסגרתו. אם עדיין לא החל הטיפול - יש לחשוב האם המטפל מרגיש שיכול לקחת על עצמו את הטיפול. זה דורש הכשרה וניסיון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית