איך חיים עם רגשות אשמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2016 | 10:57 | מאת: ינשוף

בגלל כל מה שעברנו גם פגענו ביקרים שלנו בילדים שלנו לא בכוונה אבל יש נזק... יש השלכות מנסה לתקן.. להסביר.. להקשיב.. אבל זה כואב בטירוף האשמה לא מרפה ממני

19/09/2016 | 18:48 | מאת: אביב 22

אכן כואב הכי מבינה בעולם וטוב שבאת לכאן לשתף .. איתך יקרה מחבקת עוטף את כולכם ואת עושה המון כדי לשנות ולעשות כפרה ...

הי ינשוף, אפשר להחליף אשמה באחריות. גם אשמה - במינון נכון, היא בסדר, כי היא מביאה לניסיון לשנות דברים. אודי

20/09/2016 | 16:28 | מאת: סוריקטה

הי ינשופי, מאד לא פשוט להפסיק לרכב על הגל הזה. להיפרד, לשים סוף. סוף הוא עניין מלווה בחרדות, כך נראה לי. תיקון - מילה מצוינת. שימי ראש, אם תוכלי, במחשבות ובדימיון, אם עוזר. אלול חודש סליחות. כתבתי כאן לא מזמן על סליחה. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית